Evenementenhal Hardenberg krijgt buitenarena
Evenementenhal Hardenberg, waar op 10 en 11 mei Maakindustrie Expo wordt gehouden, wordt onder handen genomen. De evenementenlocatie krijgt een buitenarea van zo’n 500 vierkante meter en er wordt gestart met de verbouwing van de Klepperzaal.
Met de realisatie van een nieuwe buitenarea van zo’n 500 vierkante meter groeit de totale oppervlakte van Evenementenhal Hardenberg naar 30.000 vierkante meter.
“We hoeven er niet omheen te draaien, maar in de coronaperiode hebben we even een pas op de plaats moeten maken. Gelukkig zijn we die periode naar omstandigheden goed doorgekomen en kunnen we ons nu weer richten op de toekomst. We pakken direct door met een aantal grote verbouwprojecten en flinke investeringen op het gebied van duurzaamheid”, zegt Maurice Schlepers namens Evenementenhal Hardenberg.
Oppervlakte groeit naar 30.000 m2
Binnenkort wordt het evenementencomplex aan de Energieweg in Hardenberg uitgebreid met een nieuwe buitenarea van zo’n 500 vierkante meter, waardoor de totale oppervlakte van Evenementenhal Hardenberg groeit naar 30.000 vierkante meter. Schlepers: “Dit nieuwe gedeelte van ons complex wordt geschikt voor bedrijfsborrels en -barbecues. De oplevering staat gepland voor later dit voorjaar.”
Renovatie Klepperzaal
Schlepers vervolgt: “Ook starten we met onze verbouwing van de Klepperzaal die in de coronaperiode meerdere keren is ingezet als vaccinatielocatie. Deze zaal van 1.500 vierkante meter zal een grote renovatie ondergaan, waar we de aankomende jaren willen werken aan een multifunctionele zaal die geschikt is voor congressen, bedrijfsfeesten en muziekfeesten voorzien van de nieuwste audiovisuele technieken. Verder wordt dit jaar flink geïnvesteerd in onze duurzaamheidsstrategie, zodat alle zeven beurshallen worden voorzien van nieuwe LED-verlichting.”
Horeca Vakbeurs
Naast een uitbreiding van het evenementencomplex, breidt ook de agenda van Evenementenhal Hardenberg uit. In januari 2024 is de eerste editie van Horeca Vakbeurs, de vakbeurs voor alle horecaprofessionals in Nederland.